Adtoox söker nu en Ekonomiassistent

Adtoox är ett medelstort svensk IT-bolag med globala ambitioner. Vi levererar innovativa medialösningar med fokus på video och reklam. Vi är marknadsledare i Norden och växer så det knakar. Våra tjänster används av mediehus, annonsörer, mediebyråer, reklambyråer, produktionsbolag samt posthus i femton länder. Vi är den lilla uppstickaren på den globala arenan och vår framgång kommer från att vi vill mer, tror mer och gör mer. Vi är övertygade om att engagemanget hos vår personal avgör hur våra användare upplever oss och våra tjänster. Enastående innovationskraft och en fantastisk kundservice byggs inte med antalet personer på en arbetsplats, utan från motivationen och glädjen från de som arbetar där. Vi är nu redo att ta nästa kliv i vår expansion och söker de personer som vill växa och utvecklas tillsammans med oss.

Nu söker vi dig som vill arbeta som Ekonomiassistent. Tjänsten skall tillsättas omgående. Denna tjänst kräver att du som person kan hantera en vardag med olika spännande och utvecklande arbetsmoment och trivs med att ställa om snabbt mellan dessa arbetsuppgifter.

Som ekonomiassistent kommer dina arbetsuppgifter bland annat inkludera
– Kundreskontrahantering
– Upprätthållande av kundregister
– Matchning av inbetalningar
– Fakturering
– Påminnelse- samt inkassohantering
– Kundärenden
– Framtagande och analys av diverse rapporter
– Kontorsgöromål
– Övrigt förekommande arbetsuppgifter på ekonomiavdelningen

Vem är du?
Du är utåtriktad och målinriktad med ett brinnande intresse för ekonomi och service. Du har arbetat 2-5 år som Ekonomiassistent. Du drivs av att bygga och underhålla goda relationer med medarbetare och samarbetspartners. Du har lätt för att arbeta självständigt men uppskattar samtidigt teamkänslan på en fartfylld arbetsplats. Du är lättlärd och söker därför en arbetsplats där du ständigt utmanas. Du är ambitiös, driven och högpresterande i allt du företar dig.

Är det här du?
Om du är intresserad av tjänsten, skicka din ansökan, inklusive ett personligt brev och CV till carl.kleine@adtoox.com.