CUSTOMER SUCCESS MANAGER NORDICS

Adtoox är ett medelstort svensk IT-bolag med globala ambitioner. Vi levererar innovativa medialösningar med fokus på video och reklam. Vi är marknadsledare i Norden och växer så det knakar. Våra tjänster används av mediehus, annonsörer, mediebyråer, reklambyråer, produktionsbolag samt posthus i femton länder. Vi är den lilla uppstickaren på den globala arenan och vår framgång kommer från att vi vill mer, tror mer och gör mer. Vi är övertygade om att engagemanget hos vår personal avgör hur våra användare upplever oss och våra tjänster. Enastående innovationskraft och en fantastisk kundservice byggs inte med antalet personer på en arbetsplats, utan från motivationen och glädjen från de som arbetar där. Vi är nu redo att ta nästa kliv i vår expansion och söker de personer som vill växa och utvecklas tillsammans med oss.

Som Customer Success Manager arbetar du med ett flertal av våra största och viktigaste kunder. Med stort driv och en vinnande personlighet bidrar du till att skapa tillväxt och starka kundrelationer. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

– Presentera Adtoox produkter och tjänster samt löpande söka nya affärsmöjligheter och intäktskällor i norden.
– Identifiera nya affärsmöjligheter genom att prospektera nya obearbetade prospekt.
– På egen hand söka kontakt, bygga relation och boka möten med nya och befintliga användare i syfte att stärka lojaliteten och presentera Adtoox övriga tjänster.
– Genomföra behovsanalyser och omvandla behov till förslag på lösningar och produkter.
– I samband med Country Manager för respektive marknad, planera, samordna och genomföra olika marknads- och försäljningsaktiviteter.
– Omvärldsbevakning av kunder och konkurrenter.
– Tjänsten innefattar visst resande.

Tjänsten skall tillsättas omgående. Denna tjänst kräver att du som person kan hantera en vardag med olika spännande och utvecklande arbetsmoment och trivs med att ställa om snabbt mellan dessa arbetsuppgifter.

Som Customer Success Manager Nordics ska dina kvalifikationer inkludera

– Ett par års erfarenhet av sälj- eller marknadsnära arbete
– Erfarenhet av uppsökande bearbetning av kunder är starkt meriterande
– God teknisk förståelse
– Gymnasial utbildning, gärna med inriktning ekonomi, service eller teknik
– Mycket goda språkkunskaper i svenska samt engelska (i både tal som skrift)

Vem är du?
Du är utåtriktad och målinriktad med ett brinnande intresse för media, service och kundvård. Du gillar högt tempo, är framåtsträvande, och villig att utvecklas och lära dig nya saker. Du har en förståelse för säljprocessen, har ett affärsmässigt fokus samt inser vikten av en väl utförd behovsanalys med nästa steg i åtanke. För att trivas i rollen är du prestigelös, engagerad och ambitiös, med siktet inställt på att överträffa förväntningar.

Är det här du?
Om du är intresserad av tjänsten, skicka din ansökan, inklusive ett personligt brev och CV till carl.kleine@adtoox.com.